Käytäntömme kestää 30 päivää. Mikäli 30 päivää on kulunut ostoksestasi, emme voi valitettavasti tarjota sinulle palautusta tai vaihtoa.

Jotta tavaran voi palauttaa, sen pitää olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin sen saamishetkellä. Sen pitää olla myös alkuperäispakkauksessa.

Useita eri tuotteita ei voi palauttaa. Pilaantuvia tuotteita kuten ruoka, kukat, sanomalehdet tai lehdet ei voi palauttaa. Me emme myöskään hyväksy palautettavaksi intiimi- tai saniteettituotteita, vaarallisia materiaaleja, palavia nesteitä tai kaasuja.

Muut ei-palautettavat tuotteet:

  • Lahjakortit
  • Ladattavat ohjelmistotuotteet
  • Jotkin terveys- ja omahoitotuotteet

Tehdäksesi palautuksen, tarvitsemme kuitin tai todisteen ostosta.

Älä lähetä palautuksia suoraan valmistajalle.

Joissakin tilanteissa, voidaan antaa vain osahyvityksiä: (mikäli käytössä)

  • Kirjat, joissa on selkeitä käytön merkkejä
  • CD, DVD, VHS kasetit, ohjelmistot, videopelit, kasetit tai vinyylit, jotka on avattu.
  • Kaikki tuotteet, jotka eivät ole alkuperäisessä kunnossa, ovat vahingoittuneet tai joiden osia puuttuu meistä riippumattomista syistä.
  • Kaikki tuotteet, jotka on palautettu 30 päivää toimituksen jälkeen.

Hyvitykset (mikäli käytössä)

Kun palautuksesi on saapunut ja olemme tutkineet sen, lähetämme sinulle sähköpostia ilmoittaaksemme, että olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Ilmoitamme myös sinulle onko palautettu tuote hyväksytty hyvitykseen.

Mikäli hyväksymme hyvityksen, se käsitellään ja raha palautetaan alkuperäiselle maksutavallesi tietyn määrän päiviä jälkeen.

Myöhästyneet tai puuttuvat hyvitykset (mikäli käytössä)

Jos et ole saanut hyvitystä vielä, tarkista ensin pakkitilisi tai maksutapasi.

Voit sitten ottaa yhteyttä luottokorttiyhtiöösi, voi kestää joitakin päiviä, ennenkuin hyvitys on virallisesti tehty.

Seuraavaksi ota yhteys pankkiisi, palautusten käsittely kestää yleensä jonkin aikaa.

Jos olet tehnyt kaikki yllämainitut kohdat, etkä ole vieläkään saanut palautustasi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä: littlewhiterabbitdesigns@hotmail.com.

Alennustuotteet (mikäli käytössä)

Vain normaalihintaiset tuotteet voidaan hyvittää. Emme valitettavasti hyvitä alennustuotteita.

Vaihdot (mikäli käytössä)

Voimme vain korvata tuotteita jos ne ovat viallisia tai vahingoittuneita. Mikäli haluat vaihtaa sen samanlaiseen tuotteeseen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen littlewhiterabbitdesigns@hotmail.com ja tuote osoitteeseen: Little White Rabbit / Vöyrinkatu 36 as 10 / 65100 Vaasa.

Lahjat

Mikäli tavara oli merkitty lahjaksi kun ostit sen ja postitettu suoraan sinulle, saat lahjakortin, joka vastaa palautettavaa arvoa. Kun palautettu tuote on vastaanotettu, lahjakortti postitetaan sinulle.

Mikäli tuotetta ei merkitty lahjaksi ostohetkellä, tai lahjan antaja postitutti tuotteen itselleen, lähetämme hyvityksen lahjan antajalle ja hän saa tietoonsa, että palautit tuotteen.

Toimitus

Palauttaaksesi tuotteen, sinun tulisi postittaa tuote osoitteeseen Little White Rabbit / Vöyrinkatu 36 as 10 / 65100 Vaasa.

Olet vastuussa toimitusmaksujen maksamisesta palautettavalle tuotteelle. Toimtusmaksuja ei palauteta. Jos saat hyvityksen, toimitusmaksu vähennetään siitä.

Asuinpaikastasi riippuen, vaihdetun tuotteen saapumisaika saattaa vaihdella.

Mikäli lähetät tuotteen, jonka arvo on yli $75, kannattaa harkita seurattavaa palvelua tai toimituksen vakuuttamista. Me emme takaa, että saamme palautetun tuotteen.

Tuote lisätty koriin